fbpx

Рекордни 1023 новороденчиња во 2015

Рекордни 1023 новороденчиња во 2015 Рекордни 1023 бебиња се родени во 2015 година во Клиничката болница „Аџибадем Систина“, која е најголемо приватно породилиште на Балканот. Трендот на порастот на...

Види повеќе

Дијагностички лаборатории акредитирани со ISO: 15189

Дијагностички лаборатории акредитирани со ISO: 15189 Високата стручност и професионалност, обезбедувањето точни резултати и имплементирањето на современи протоколи во работењето на Дијагностички ла...

Види повеќе

Нови бенефиции за целото Acibadem Sistina BABY семејство

Нови бенефиции за целото Acibadem Sistina BABY семејство -10% попуст на сите здравствени услуги за родените во Аџибадем Систина во текот на целиот живот Со голема љубов и посветеност ги известуваме...

Види повеќе

Амбасадорот на САД во официјална посета на КБ „Аџибадем Систина“

Амбасадорот на САД во официјална посета на КБ „Аџибадем Систина“ Делегација од Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Македонија предводена од Амбасадорот Џес Л. Бејли, оствари официјална ...

Види повеќе

Презентирани новините од областа на асистираните репродуктивни технологии

Презентирани новините од областа на асистираните репродуктивни технологии Кои се причините за неплодност, како навреме да се дијагностицираат и соодветно да се третираат и последните достигнувања в...

Види повеќе

Стручен состанок – Улогата на PET/CT и Trilogy во дијагноза и третман на тумори

Стручен состанок – Улогата на PET/CT и Trilogy во дијагноза и третман на тумори На 30-ти октомври Клиничката болница „Аџибадем Систина“ одржа стручен состанок на тема „Улогата на PET/CT и Tri...

Види повеќе

Ендоваскуларно стентирање на аневризма на торакална аорта

За првпат во Македонија ендоваскуларно стентирање на аневризма на торакална аорта За прв пат во Р Македонија во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ е поставен стент на аневризма (поточно трауматс...

Види повеќе

„Аџибадем Систина“ дел од 8-та Национална конференција за рак на дојка

„Аџибадем Систина“ дел од 8-та Национална конференција за рак на дојка Клиничката болница „Аџибадем Систина“ беше дел од 8-та Национална Конференција за борба против карциномот на дојка во организа...

Види повеќе

Гинеколози од „Аџибадем Систина“ предавачи на четвртиот курс на Школата за ултразвук „Ian Donald“

Гинеколози од „Аџибадем Систина“ предавачи на четвртиот курс на Школата за ултразвук „Ian Donald“ Четвртиот курс на Интер-универзитетската школа за ултразвук „Ian Donald“ ги собра на едно место еми...

Види повеќе

Најсовремен ласерски третман на зголемена простата

Најсовремен ласерски третман на зголемена простата Пациентите со зголемена простата имаат можност за безбеден, ефикасен и едноставен третман со помош на револуционерниот ласерски систем GREEN LIGHT...

Види повеќе