fbpx

PROF. DR. IGOR KAFTANXHIEV ISHTE LIGJËRUES NË KURSIN NDËRKOMBËTAR AO TRAUMA DHE SEMINARIN NË ZAGREB

Qyteti i Zagrebit ishte nikoqir i kurseve ndërkombëtare dhe seminarit të kirurgëve (traumatologë dhe ortopedë) sipas programit të fondacionit AO dhe kursit për personelin në sallat e operacioneve. ...

Lexo më tepër

MJEKËT NGA SPITALI KLINIK “ACIBADEM SISTINA” LIGJËRUAN NË KONGRESIN KOMBËTAR TË RADIOLOGËVE

Ekipi mjekësor i Spitalit klinik “Acibadem Sistina” ishte pjesë e Kongresit të 7-të kombëtar të radiologëve me pjesëmarrje ndërkombëtare.  Takimi profesional ka përfshirë 17 sesione shkencore me li...

Lexo më tepër

“ACIBADEM SISTINA” ËSHTË FURNIZUAR ME LASERIN MË TË SOFISTIKUAR DHE MË BASHKËKOHOR

Kombinimi i teknologjisë më moderne dhe specialistëve profesionalë Departamenti i Urologjisë në “Acibadem Sistina”, i cili përbëhet nga mjekë eminentë nga vendi ynë dhe rajoni është furnizuar me la...

Lexo më tepër

Mjekët nga “Acibadem Sistina” me ligjërata në simpoziumin “Ditët e Neonatologjisë”

Më 19 dhe 20 tetor në Shkup u mbajt simpoziumi “Ditët e Neonatologjisë- Takimi jubilar i Neonatologëve të RMV” në të cilin morën pjesë mbi 100 mjekë pediatër dhe neonatologë nga vendi ynë. Takimi i...

Lexo më tepër

MJEKËT E SPITALIT “ACIBADEM SISTINA” MORËN PJESË NË KONGRESIN E SHTATË TË SHOQATËS MAQEDONASE TË KARDIOLOGJISË

Nga data 5 e deri më 8 tetor në Ohër u mbajt Kongresi i shtatë i Shoqatës Maqedonase të Kardiologjisë në të cilin ishin përfshirë të gjitha fushat dhe temat nga sfera e kardiologjisë dhe mjekësisë ...

Lexo më tepër

Dr. Shk Maja Stojçevska – Çapova dhe Dr. Izabella Bozhinovska morën pjesë në takimin shkencor të Shoqatës e...

Nga 28 deri në 30 shtator 2023 në Valencia, Spanjë u mbajt Takimi shkencor i Shoqatës evropiane për diagnostikim të gjinjve EUSOBI 2023. Takimi i sivjetshëm është organizuar në bashkëpunim me Shoqa...

Lexo më tepër

Diagnoza e vonuar është një faktor për përkeqësimin e pasojave

Rritet numri i grave të reja të prekura nga kanceri në gji Gjithnjë e më shumë pacientë të rinj po preken nga kanceri i gjirit. Kjo sëmundje një nga sëmundjet malinje kryesore tek popullata femëror...

Lexo më tepër

Dr. Malinovska Nikollovska dhe Dr. Llozanovska, përfaqësues nga “Acibadem SIstina“ në një edukacion me temë...

Në organizatë të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”, Shoqatës së mjekëve në anestezion, reanimacion dhe trajtim intensiv, Fakultetit të mjekësisë dhe SEEA, gjatë vikendit në Dojran kanë mbajtur...

Lexo më tepër

ME RASTIN E DITËS BOTËRORË TË ZEMRËS NË SPITALIN KLINIK “ACIABDEM SISTINA” OFROHEN EKZAMINIME EKOKARDIOGRAF...

Sot në spitalin klinik “Acibadem Sistina” me rastin e ditës botërore të zemrës mjekët tanë kanë realizuar ekzaminime ekokardiografike falas për fëmijë. Kjo nismë është pjesë e përcaktimit të spital...

Lexo më tepër

DR. DUSHKO FIDANOVSKI MORI PJESË NË KONGRESIN ME RENOME BOTËRORE ЈOINT EUROPEAN NEONATAL SOCIETIES ВО РИМ

Nga data 18 deri më 23 shtator në Romë u mbajt kongresi i V-të JENS (Joint European Neonatal Societies). Në këtë kongres marrin pjesë mbi 1500 pjesëmarrës nga Evropa, SHBA, Australia, Afrika dhe Az...

Lexo më tepër