fbpx

„Аџибадем Систина Плус“ со нов изглед и дизајн

„Аџибадем Систина Плус“ со нов изглед и дизајн Со нов изглед и дизајн излезе 13- тиот број на Аџибадем Систина Плус кој нуди нови содржини наменети за целото семејство со ексклузивен и модерен прис...

Види повеќе

Не смислувајте изговори – превземете ја контролата во свои раце

Не смислувајте изговори-превземете ја контролата во свои раце Клиничката болница „Аџибадем Систина“ и здружението за борба против ракот „Борка“ во трговскиот центар „City Mall“ ја спроведоа кампања...

Види повеќе