fbpx

Д-р Лилјана Хаџи-Пецова и д-р Борислав Гогушевски дел од тимот на „Аџибадем Систина“

Д-р Лилјана Хаџи-Пецова и д-р Борислав Гогушевски дел од тимот на „Аџибадем Систина“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири својот стручен тим со еминентните и искусни доктори, д-р Лилјан...

Види повеќе

Интервју со Гуркем Гунгор, медицински и нуклеарен физичар од „Аџибадем

Интервју со Гуркем Гунгор, медицински и нуклеарен физичар од Здравствената групација Аџибадем Акцелераторот TRILOGY е најмоќниот сојузник во борбата со канцерот Пациентите со малигни болести од зем...

Види повеќе

Првите кобрендирани Diners/Acibadem Sistina кредитни картички подарок за мајките породени на Светскиот ден ...

Првите кобрендирани Diners/Acibadem Sistina кредитни картички подарок за мајките породени на Светскиот ден на здравјето Катерина Штерјовска и Љиљана Ѓорѓевиќ покрај најубавиот подарок кој го добија...

Види повеќе

Д-р Љирим Демири дел од медицинскиот тим на „Аџибадем Систина“

Д-р Љирим Демири дел од медицинскиот тим на „Аџибадем Систина“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири тимот на специјалисти по оториноларингологија. Од 1.април 2015 дел од стручниот тим н...

Види повеќе

Одржано предавање на тема алергии во детска возраст

Одржано предавање на тема алергии во детска возраст Алергиите во детската возраст, беше темата на предавањата организирани во игротеката „Имагинариум“. Присутните родители имаа можност да добијат п...

Види повеќе

Аџибадем Систина со донација во специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“

Аџибадем Систина со донација во Специјалната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ донираше медицински униформи и други производи за потребите на...

Види повеќе

Eдукативни предавања за здрава бременост

Eдукативни предавања за здрава бременост Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започнува со организација на едукативни предавања за здрава бременост. Секоја среда, идните мајки ќе можат да добијат ...

Види повеќе

Безгрижно детство во секој миг – Педијатрија

Безгрижно детство во секој миг – Педијатрија Oдделот за педијатрија во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ е составен од поликлиника, дневна болница, стационар и ургентен центар. Сите делов...

Види повеќе

Скенирање органи со најсовремена СПЕКТ двоглава гама камера

Скенирање органи со најсовремена СПЕКТ двоглава гама камера Одделот за нуклеарна медицина во „Аџибадем Систина“ располага со компактна повеќенаменска SPECT камера со чија помош се изведува широка п...

Види повеќе

24 часа достапен педијатар во „Аџибадем Систина“

24 часа достапен педијатар во „Аџибадем Систина“ Голем број состојби во детската возраст бараат ургентен пристап. Високата температура, повраќање, дијареја, повреди се дел од проблемите кои предизв...

Види повеќе