fbpx

Кафе-ресторан

Always Fresh

Во рамки на Клиничка болница „Аџибадем Систина“ се наоѓа и кафе-ресторанот „Always Fresh“, место каде што може да го испиете своето кафе или да појадувате, додека го чекате вашиот закажан термин или резултати.

Работно време: понеделник – петок 8:00-19:00, сабота 9:00-16:00