fbpx

Побарај информација за цена на услуга

Со само еден повик во Контакт центарот (call center) на Клиничката болница „Аџибадем Систина“ можете да го закажете својот преглед. На овој број можете да ги добиете и сите потребни информации за услугите кои ги нуди нашата болница. Нашиот Контакт центар е достапен 24 часа, 7 дена во неделата. Со ваквиот принцип на работата се овозможува ефикасен, брз и непречен начин на комуникација.

Информациите за услугите на болницата може да ги добиете и на е-пошта

infoprice@acibademsistina.mk

или пополнете го долунаведениот формулар и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.

Вработените од Контакт центарот се високо едуцирани и подготвени да одговорат на секое прашање и барање на пациентите.