fbpx

АЏИБАДЕМ СИСТИНА Е ЕДИНСТВЕНА БОЛНИЦА ВО КОЈА СЕ ПРАВАТ И СЕРОЛОШКИ И МОЛЕКУЛАРНИ PCR ТЕСТОВИВиди повеќе

10 ГОДИНИ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“Види повеќе

КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ ОДБЕЛЕЖУВА ДЕСЕТ ГОДИНИ ПОСТОЕЊE- Д-Р СЛОБОДАН ЛАЗАРЕВСКИ И Д-Р СЛОБО...Види повеќе

КАДЕ ШТО СОНОТ СТАНУВА РЕАЛНОСТ – ЦЕНТАР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЈА ИВФВиди повеќе