fbpx

14. број на магазинот „Аџибадем Систина Плус“

14. број на магазинот „Аџибадем Систина Плус“ Со задоволство ве информираме дека излезе новиот број на магазинот „Аџибадем Систина Плус“. 14. број го посветивме на машкото здравје. Многу медицински...

Види повеќе

ТИМОТ НА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА „ АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ ПОДГОТВЕН ДА ОДГОВОРИ ВО СЛУЧАЈ НА ВОНРЕДНИ СОСТОЈБИ

Тимот на клиничка болница “Аџибадем Систина“ подготвен да одговори во случај на вонредни состојби Персоналот на Клиничката болница Аџибадем Систина предводен од Штабот за заштита и спасување на бол...

Види повеќе

Дневна доза здравје

Дневна доза здравје За сите наши верни посетители, кои се грижат за своето здравје, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ подготви посебен сајт на кој ќе може да ги добиете сите информации за вашет...

Види повеќе

Со „напред розово“ до поголема свест за ракот на дојка

Кампања на „Борка“ и „Аџибадем Систина“ Повеќе од 1.500 учесници активно се вклучија во традиционалната прошетка „Напред розово 2014 – чекори против ракот на дојка“ и испратија порака за важноста о...

Види повеќе

АЏИБАДЕМ СИСТИНА ДЕЛ ОД НАПРЕД РОЗОВО 2014

АЏИБАДЕМ СИСТИНА ДЕЛ ОД НАПРЕД РОЗОВО 2014 Здружението Борка – За секој нов ден, во соработка со Клиничката болница „Аџибадем Систина“ и Амбасадата на САД во Република Македонија на 17 мај 2014 год...

Види повеќе

Недела на медицински сестри

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА НЕДЕЛА НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ 5-12 МАЈ   По повод Меѓународниот ден на медицинските сестри, Здружението на медицински сестри, акушерки и техничари „Славјанка Влахчева“ и Клинич...

Види повеќе

Проф. д-р Мане Грличков

Проф. д-р Мане Грличков дел од тимот на „Аџибадем Систина“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири стручниот тим со еминентниот ревматолог проф. д-р Мане Грличков. Пациенти ќе може да доби...

Види повеќе

Недела на здравјето во „Аџибадем Систина“

Недела на здравјето во „Аџибадем Систина“ „Аџибадем Систина“ својот 4. роденден го прослави со граѓаните. Во текот на „Неделата на здравјето“ беа организирани интересни предавања од тимот доктори. ...

Види повеќе

„Аџибадем Систина“ и „Борка“ во борба против канцерот

„Аџибадем Систина“  и „Борка“ во борба против канцерот  Клиничката болница „Аџибадем Систина“ и здружението на граѓани во борба против ракот „Борка“ ќе ја организираат најголемата кампања...

Види повеќе

4 ГОДИНИ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“

4 ГОДИНИ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“  14 ГОДИНИ УСПЕШНА ПРИКАЗНА 

Види повеќе