fbpx

Кариера

Најголема вредност за нас е нашиот тим. Како врвна здравствена институција се стремиме во нашето големо семејство да ги привлечеме и задржиме најдобрите здравствени работници. Затоа создадовме посебна програма која ќе овозможи професионален развој на нашите вработени, ќе ги гарантира нивните права и ќе обезбеди пријатна и поттикнувачка работна средина. Ова е еден од нашите главни приоритети бидејќи задоволниот и мотивиран кадар е клуч за квалитетна здравствена услуга.


Клиничката болница „Аџибадем Систина“ има континуирана потреба од :

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Потребни квалификации и познавања:

  • Завршено средно медицинско училиште и положен државен испит
  • Задолжително искуство во работа на позицијата за којашто аплицира
  • Познавање англиски јазик (говорење, читање, пишување)
  • Одлични комуникациски вештини
  • Способност за преземање иницијатива и мотивираност за постојана доедукација/надградба на знаењата
  • Способност за тимска работа
  • Висока работна етика

 

Онлајн апликација за кариера

Прикачете CV *

Активни огласи

ПозицијаОдделОбјавно наСтатус
Супервизор на Контакт-центарCall Center11/03/2019Активен
Супервизор за одржување хигиена11/02/2019Активен
Болничар04/02/2019Активен
Медицинска сестра04/02/2019Активен
Медицинска сестра – акушеркаГинекологија и Акушерство01/02/2019Активен
Преведувач (од албански јазик на македонски јазик и обратно)31/01/2019Активен
Специјалист за социјални медиуми и веб-едитор (со познавање албански јазик)31/01/2019Активен
Административен асистент (со познавање на турски јазик)10/01/2019Активен
Административен асистент (со познавање на албански јазик)10/01/2019Активен
Специјалист за поддршка на апликацииОдделение за поддршка на апликативен софтвер05/12/2018Активен
Оператор во Контакт-центарот на македонски и албански јазикCall Center23/11/2018Активен
Доктор на медицина15/10/2018Активен
Асистент на Менаџментот на Клиничка болница Аџибадем Систина03/10/2018Активен
Градинар05/09/2018Активен
Хигиеничари11/06/2018Активен