fbpx

Новости

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ НОВОСТИ

Искуствa од нашите пациенти

ВО „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ СПАСЕН ЖИВОТОТ НА 45 ГОДИШЕН ПАЦ...

Со примена на ЕКМО технологија во Kлиничката болница „Аџибадем Систина“ е спасен животот на 45 годишен пациент заболен од Ковид-19. Астрит Селимај бил примен во и...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ДОКАЖАН ГИНЕКОЛОГ И ПАСИОНИРАН ПЛИВАЧ – Д-Р САРЏ...

ЖИВОТ ВО ВОДА ЉУБОВ БЕЗ ГРАНИЦИ Тој е познат гинеколог, ама малкумина знаат дека е еден од најпасионираните пливачи во земјава. Д-р Бобан Сарџовски има сериозна п...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ