fbpx

Закажи преглед

Со само еден повик во Контакт центарот (call center) на Клиничката болница „Аџибадем Систина“ можете да го закажете својот преглед. На овој број можете да ги добиете и сите потребни информации за услугите кои ги нуди нашата болница. Нашиот Контакт центар е достапен 24 часа, 7 дена во неделата. Со ваквиот принцип на работата се овозможува ефикасен, брз и непречен начин на комуникација.

Вашиот преглед можете да го закажете и на e-пошта

callcenter@acibademsistina.mk

или пополнете го долунаведениот формулар и ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа.

Вработените од Контакт центарот се високо едуцирани и подготвени да одговорат на секое прашање и барање на пациентите.