fbpx

Новости

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ НОВОСТИ

Искуствa од нашите пациенти

ОД „ОБИЧНА“ ГЛАВОБОЛКА ДО ЖИВОТОЗАГРОЗУВАЧКА СОСТОЈБА

44-ГОДИШНИОТ КИРО ТРАЈКОВСКИ ДВА МЕСЕЦА ПОМИНА ВО БОЛНИЦА Чести напади на главоболка, за кои 44-годишниот Киро Трајковски си пронашол самиот лек, апче што ги прик...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ВЕРУВАЈТЕ, КАНЦЕРОТ НЕ Е НИШТО ВО СПОРЕДБА СО СМРТТА Н...

„ДА НЕ БЕШЕ ’АЏИБАДЕМ СИСТИНА’, ОВА ДЕНЕС НЕМАШЕ ДА БИДЕ УСПЕШНА ПРИКАЗНА“ Жена, мајка, кралица – ова се епитетите што без размислување ѝ ги припишувам на борецот...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ