fbpx

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ домаќин на 32. состанок на патолози

17.04.2016

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ домаќин на 32. состанок на патолози

AcibademSistina32-sostanok-patolozi

На 15. април Клиничката болница „Аџибадем Систина“ беше домаќин на 32. состанок на здружението на патолози на Р Македонија. Тема на годинешниот состанок беше „Дерматопатологија“. Меѓу учесниците со свои стручни презентации учествуваа патолозите од „Аџибадем Систина“,  д-р Џенгис Јашар, д-р Вања Филиповски и д-р Катерина Кубелка.

[widgetkit id=61]