fbpx

Излезе новиот број на Аџибадем Систина ПЛУС

07.07.2015

Излезе новиот број на Аџибадем Систина ПЛУС

Во новиот број на магазинот „Аџибадем Систина ПЛУС“ можете да прочитате инспиративни животни приказни, стручни совети за превенција на канцерот, ефикасен третман на малигни заболувања, совети за здрава кожа, предлог за совршено патување и уште многу други теми поврзани за здравјето на вашето семејство. Во рамките на списанието се наоѓа и специјалниот додаток – Водич за пациенти на радиотерапија. Списанието во електронска форма е достапно тука.