fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Ванчо Георгиев

Специјалист по неврологија

2003 година
Медицински факултет
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“- Скопје

2020 година
Специјализација по неврологија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“- Скопје

2020 година
Сертифицирана обука за електромиографија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“- УК за неврологија Скопје

2006 до 2008 г.
ПЗУ- Поликлиника со ординација по општа медицина и биохемиска лабораторија „Д-р Стојменовски“ Куманово. Доктор на медицина

2008 до 2016 г.
ПЗУ „Д-р Георгиев“ Скопје
Доктор на медицина

2018 до 2019 г.
Универзитетска клиника за неврологија -Скопје
Доктор на медицина-специјализант по неврологија

2020
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Специјалист по неврологија

Здружение на невролози на Република Северна Македонија

Англиски и Германски јазик