fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Ирина Попдимитрова Митревска

Специјалист по физикална медицина и рехабилитација

2012
Медицински факултет, VII/2
УКИМ „Св.Кирил и Методиј“

1995
Медицински факултет,VII/1
УКИМ „Св.Кирил и Методиј“

2020
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Физикална медицина и рехабилитација

2009-2020
ПЗУ Промедика медикал центар
Физикална медицина и рехабилитација, физијатар

2004-2009
Веледрогерија Промедика дооел
Продажба на лекови и медицински помагала

2000-2004
Веледрогерија Еуромакс доо
Продажба на лекови

1997-2000
Веледрогерија Ветфарм траде доо
Продажба на лекови, комерцијалист

Здружение на физијатри на РСМ

Англиски,Руски,Српско-Хрватски