fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

М-р Елизабета Ивановска

Генетичар

2013
Магистер на Биолошки науки – Молекуларна биологија, Природно математички факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2005
Професор по биологија – Институт по биологија – Природно математички факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Дијагнoстички лаборатории, Генетичар
2006 – 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство– „Мала Богородица“
Цитогенетичар