fbpx

Skanimi i organeve me kamerën më bashkëkohore SPECT me dy koka

20.02.2015

Skanimi i organeve me kamerën më bashkëkohore SPECT me dy koka

Departamenti i mjekësisë nukleare në ‘Acibadem Sistina’ disponon kamerën kompakte me shumë shërbime SPECT me ndihmën e së cilës kryhet një gamë e gjërë kontrollesh diagnostikuese. Regjistrimi (filmimi) është i sigurt dhe rezultatet mund të merren menjëherë. Diagnostikimi i hershëm është shumë i rëndësishëm për marrjen e rezultatit të përgjithshëm të sëmundjes.

Skanim i kockave
Skanim i veshkave (DTPA, DMSA)
DRCG (detektim i refluksit vesikouretral)
● Skanim i gjendrave tiroide dhe paratiroide
● Skanim i zemrës (scintigrafi e perfuzionit miokardit)
● Detektim i spostimit të zemrës majtas-djathtas
● Diagnostikim dhe trajtim i shpejtë i sëmundjeve të gjendrës tiroide
● Skanim SPECT i hemangiomas në mëlçi
● Skanim i gjendrave të pështymës
● Skanim i infeksioneve ose inflamacioneve
● Scintigrafi skrotale
● Skanim i gjirit
● Cisternografi radionuklide
● Terapi radioiodine tek kanceret tiroide  të diferencuara hipertiroidizëm, afta dhe posoperative
● Skanim SPECT i trurit