fbpx

PACIENTI 44 VJEÇAR KIRO TRAJKOVSKI KA KALUAR DY MUAJ NË SPITAL

Për sulmet e shpeshta të dhimbjeve të kokës, pacienti 44 vjeçar Kiro Trajkovski ka gjetur ilaçin, një tabletë për t’i qetësuar dhimbjet deri në sulmin e ardhshëm. Në xhepin e tij vazhdimisht ka mba...

Lexo më tepër

ARBNORA U NGRIT NË KËMBË SËRISH PAS AKSIDENTIT TË RËNDË TRAFIKU

Pas aksidentit të rëndë trafiku në të cilin Arbnora, një vajzë 28-vjeçare nga Kosova pësoi paralizë të plotë të gjymtyrëve të poshtme, shpresat që ajo të ngrihej në këmbë sërish u zvogëluan në mini...

Lexo më tepër

Pas 48 ditëve dhe netëve të gjata qëndrim në njësinë e kujdesit intensiv neonatal, Edeni dhe Partha shkojnë...

 “Udhëtimi ynë për në Spitalin “Acibadem Sistina” filloi në gusht të këtij viti, një muaj para lindjes së dy foshnjave të mia. Me përkushtimin dhe kujdesin e madh të doktoreshës Gordana Petrovska d...

Lexo më tepër

DUKE JETUAR NJË JETË NË PASIGURI, MË KANË SHPËTUAR MJEKËT E “ACIBADEM SISTINA”

Sevidje Berisha nga Prishtina është një paciente moshën 63 vjeç dhe është njëra nga pacientët e kënaqur me shërbimet e ofruara në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”. Ajo ndau me ne përvojën e saj p...

Lexo më tepër

PACIENTI 20 VJEÇAR, NIKOLLA MBIJETOI REANIMACIONIN E GJATË- MJEKËT KANË BËRË MREKULLI

Nikolla Timov nga Shtipi është një djalë 20 vjeçar dhe për shkak të sëmundjes në mushkëritë luftoi betejën më të madhe për ta shpëtuar jetën. Këtë betejë ai e fitoi në Spitalin klinik “Acibadem Sis...

Lexo më tepër

Historia e Vasilijit dhe sfidat me të cilat përballen foshnjat e lindura para kohe

“Një fëmijë i lindur para kohe….Jo, jo kurrë nuk mund të jeni të përgatitur për këtë sfidë. E prisni ditën më të  lumtur e cila për një sekondë shendohet në ditën më të frikshme kur beba ësht...

Lexo më tepër

Në “Acibadem Sistina” është operuar me sukses një paciente, i largohet tumori me peshë prej 8 kg

Nafije Mustafa, pacientja 55 vjeçare po shërohet pas operacionit të rëndë i cili është kryer me sukses në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”. Bëhet fjalë për një operacion të komplikuar gjatë të ci...

Lexo më tepër

Zemër për zemër- Familja Peshiq mirënjohëse për kujdesin e Prof. Dr. Nikoliq

Infeksioni i valvuleve në zemër, problem që kërkon ndërhyrje emergjente kirurgjikale Ditë dramatike, orët kaluan pa shpresë vetëm me dëshirë për t’u shëruar sa më shpejt dhe për t’u kthyer në jetën...

Lexo më tepër

DOKTOR SIMEONOV ËSHTË SUPERHEROI YNË ME MANTEL TË BARDH

Pas dy viteve të plota nëpër institucionet shëndetësore, mendimet e ndryshme të mjekëve, por pa zgjidhje për problemin e tyre, më në fund buzëqeshje në fytyrën e prindërve Xhelal dhe Shukrane Dauti...

Lexo më tepër

Dëshmia emocionale e këngëtarit popullor Grujovski: Nëse nuk do të kisha ardhur në “Acibadem Sistina...

Askush nuk kursehet dhe çdokush mund të përballet me një luftë të vështirë – një luftë për jetën. Shpesh, pothuajse çdo ditë gjatë vitit të kaluar – për fat të keq, këtë e theksojnë nga...

Lexo më tepër