fbpx

Karierë

Vlera më e lartë për ne është ekipi ynë. Si institucioni shëndetësor më i lartë, përpiqemi që të tërheqim dhe të mbajmë punonjësit më të mirë shëndetësor. Prandaj kemi krijuar një program të veçantë i cili do të mundësojë një zhvillim profesional të punonjësve tanë, do të garantojë të drejtat e tyre, dhe do të krijojë një ambient të këndshëm dhe stimulues në punë. Kjo është një nga prioritetet tona kryesore, sepse një staf i kënaqur dhe i motivuar është çelësi për një shërbim shëndetësor me cilësi.


Spitali klinik “Acibadem Sistina” ka vazhimisht nevojë për:

Infermiere

Njohuritë dhe aftësitë e nevojshme

  • Të keni përfunduar shkollën e mesme mjekësore dhe të keni kaluar provimin e shtetit
  • Të keni eksperiencë pune për pozicionin që kërkoni
  • Njohje të gjuhës angleze (të folur, lexim, shkrim)
  • Aftësi të mira komunikuese
  • Aftësi motivuese dhe aftësi për të marrë iniciativa në lidhje me kualifikimin e vazhdueshëm, plotësimin e njohurive
  • Aftësi për të punuar në grup
  • Etikë të lartë në punë

 

Aplikimi për punësim online

Bashkangjit CV-në *

Njoftime aktive

PositionDepartamentetReleased onStatus
Supervizor për ruajtjen e higjenës05/06/2019Active
Përkthyes (gjuha angleze)23/05/2019Active
Infermiere me përvoje si instrumentiste në sallat e operacionit06/05/2019Active
Kardioperfizionist03/05/2019Active
Mjek specialist - Anesteziolog17/04/2019Active
Pastruese15/04/2019Active
Ndihmës mjek14/04/2019Active
Infermiere10/04/2019Active
Spercialist për mbështetjen e aplikimeve software05/04/2019Active
Supervizor i qendrës së kontakteveCall Center11/03/2019Active
Infermiere – obstetërGjinekologjia dhe obstetrika01/02/2019Active
Përkthyes (shqip – maqedonisht dhe anasjelltas) 31/01/2019Active
Asistent i menaxhmentit të Spitalit klinik Acibadem Sistina 03/10/2018Active