fbpx

ИЗВЕСТУВАЊЕ

17.01.2024
cekalna

Почитувани пациенти,

Во Клиничката болница „Аџибадем Систина“, поставени се ТВ-екрани на кои во реално време може да се следи статусот на операции за секој пациент. Овие екрани ги има во главните чекални на болницата, во просторот за пушење, како и во кафе-ресторанот во дворот на болницата. Системот е на три јазици, на македонски, англиски и албански, а податоците за пациентите се со иницијали, поради заштита на личните податоци.