fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Даниел Јакимоски

Специјалист по трауматологија

2014
Специјализација по општа хирургија
2004
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2014 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за општа хирургија
2009-2014
ПЗУ Ремедика – Скопје
Оддел за дигестивна хирургија,
2007-2008
Алкалоид – Бренд менаџер

2005 – 2007
Фармацевтска компанија HIPP – Скопје
Бренд менаџер
2004 – 2005
Фармацевтска компанија „Нова лајн“ – Скопје
Бренд менаџер

Англиски
Германски