fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Борислав Илиев

Специјалист по ортопедија

1993
Медицински Факултет Св. Кирил и Методиј – Скопје
2001
Специјалист по ортопедија

2018
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за ортопедија и трауматологија
2007 – 2018
ПЗО „Ре-Mедика“
1997-2007
Клиника за Ортопeдски болести
Медицински Факултет – Скопје

ЛКМ, ЛДМ, EFFORT, ESSKA, МАДОТ

Награда „13.Ноември“  2017 г.