fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Borisllav Iliev

Specialist në ortopedi

1993
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti “Shën Kirili dhe Medodi” – Shkup
2001
Specialist në ortopedi

2018
Spitali klinik “Acibadem Sistina”
Departamenti I ortopedisë dhe traumatologjisë

2007
OPSH Re- Medika

1997
Klinika e sëmundjeve ortopedike
Fakulteti i Mjekësisë – Shkup

LKM, LDM, EFFORT, ESSKA, MADOT

Çmimi i 13 Nëntorit 2017