fbpx
KËRKO
DOKTORIN

2010-2015
Specializim në pediatri
Fakulteti i mjekësisë pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”, Shkup

2001-2008
Mjek i përgjithshëm
Fakulteti i mjekësisë pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”, Shkup

2019- Kardiokirurgjia pediatrike

2019- 6 muaj
ISHP “Zhan Mitrev Klinik”
Specialist në pediatri, Departamenti i kujdesit intensive kirurgjikal dhe kardiokirurgjikal

2016-2019
Klinika universitare për kirurgji të fëmijëve, Shkup
Specialist në pediatri, Departamenti i kujdesit intensive kirurgjikal dhe kardiokirurgjikal

2011-2016
ISHP RLN Medika, Shkup
Specializim në pediatri

-Shoqata e pediatreve të Maqedonisë.

Bursë “Ceepus”, 2012 dhe 2013
Salzburg CHOP seminar 2015
HUG, Geneva ESPNIC training 2016
Novick Cardiac Alliance 2016-2017
Klinika universitare për fëmijë Tirshova, Beograd 2017-2019

The use of fat free breast milk and lipid only parenteral nutrition for post operative chylothorax in a resource limited setting: Molloy F., Stojanovic V., Trpkovska V., Chadikovski V., Shauchenka P., Cardarelli M.; WCPCCS 2017, Barcelona

Anglisht, Gjermanisht.