fbpx
KËRKO
DOKTORIN

Dr. Boban Sarxhovski

Specialist në gjinekologji dhe obstetrikë

2008
Kirurgjia e avancuar laparaskopike
Qendra klinike, Ljubljanë
2007
Kirurgjia e avancuar laparaskopike “- Prof. Dejvid Gal
Spitali „Shën Paj“- Barcelonë
2005
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës- Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
1998
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë

2010
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës
2001 – 2010
Spitali special për gjinekologji dhe obstetrikë „Malla Bogorodica “ – Shkup
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës
1999 – 2001
Shkolla e mesme e mjekësisë „Dr. Pançe Karagjozov“ – Shkup,
Profesor i anatomisë dhe fiziologjisë

IUGA (Bashkësia internacionale e urogjinekologëve)