fbpx

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ

29.12.2022

Почитувани пациенти,

ве известуваме за работното време на Клиничка болница „Аџибадем Систина“ за претстојните празници

петок, 30.12.2022 – од 8 до 17 часот,

сабота 31.12.2022 и недела 1.1.2023 од 8 до 16 часот,

понеделник 2.1.2023 година од 8 до 20 часот, со дежурни екипи.

За време на викендот и понеделник, амбулантите нема да работат, а приемот на пациенти ќе се реализира преку Ургентниот центар за деца и возрасни, кој функционира 24 часа.