fbpx

Педијатрискиот оддел на „Аџибадем Систина“ со нови доктори

20.01.2015

Педијатрискиот оддел на „Аџибадем Систина“ со нови доктори

Здравјето на најмалите е нашиот врвен приоритет. Во таа насока, со задоволство ви ги претставуваме новите експерти од областа на педијатријата кои станаа дел од нашиот тим.

За најмалите пациенти од денеска ќе се грижат и д-р Оливера Лековска педијатар, невролог, д-р Анета Демерџиева, педијатар, и д-р Надица Ристоска Бојковска, педијатар, нефролог.

За да закажете преглед/консултација јавете се во контакт центарот на „Аџибадем Систина“ на 02/ 30 99 500 или пишете ни на callcenter@acibademsistina.mk.

[widgetkit id=29]