fbpx

Доделени ваучерите од наградната игра „Избираме најтрудница“

12.09.2014

Доделени ваучерите од наградната игра „Избираме најтрудница“

 

Во амфитеатарот на Клиничката болница „Аџибадем Систина“ беа доделни ваучерите за бесплатно породување на трудниците кои освоија најмногу лајкови во наградната игра „Избираме најтрудница“.

Поради големиот интерес и популарноста на наградната игра, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ одлучи место еден ваучер за бесплатно породување, како што беше предвидено на почетокот на наградната игра, да додели три ваучери на:

Ангела Ангеловска Усовска

Ирина Миткова

Магдалена Тодоров

 

Наградните ваучери за трите најлакувани трудници ги покриваат трошоците за спонтано или породување со царски рез. Ваучерите на наградените им ги доделија д-р. Митко Ивановски, д-р Слободан Дракулевски, и д-р Никола Панчевски, гинеколози од Клиничката болница „Аџибадем Систина“.

Искрени честитки до најсреќните трудници, а на останатите кои немаа среќа во оваа наградна игра им благодариме за учеството и ги покануваме и во иднина да ја следат фан страна на Клиничката болница „Аџибадем Систина“ на Facebook со цел да бидат навремено информирани за сите актуелности поврзани со нашата работа.

 

[widgetkit id=10]