fbpx

Прогласени победниците од наградната игра „Избираме најтрудница“

15.08.2014

Прогласени победниците од наградната игра „Избираме најтрудница“

Почитувани,

Во изминатиов период се пребројуваа гласовите на учесниците од наградната игра „ Избираме најтрудница“. Согласно правилата, предвид беа земени само легалните гласови на учесниците. По пребројувањето, три учеснички со најлајкувани фотографии имаа изедначен број гласови. Поради големиот интерес и популарноста на наградната игра, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ одлучи место еден ваучер за бесплатно породување, како што беше предвидено на почетокот на наградната игра, да додели три ваучери.

Ваучери за бесплатно породување се доделени на следниве трудници:

 

Ангела Ангеловска Усовска

Ирина Миткова

Магдалена Тодоров

 

Победничките ќе бидат контактирани од Клиничката болница „Аџибадем Систина“ за датумот и времето за подигнување на ваучерите. Наградниот ваучер за трите најлакувани трудници ги покрива трошоците за спонтано или породување со царски рез.