fbpx

„Аџибадем Систина Плус“ со нов изглед и дизајн

06.04.2014

„Аџибадем Систина Плус“ со нов изглед и дизајн

Со нов изглед и дизајн излезе 13- тиот број на Аџибадем Систина Плус кој нуди нови содржини наменети за целото семејство со ексклузивен и модерен пристап кон животот. Во новиот број на Аџибадем Систина Плус нашите доктори ви нудат совети за вашето здравје, со посебен акцент на женското здравје. Во пролетниот број на тема „Женското здравје“ ќе можете да прочитате за:

 

Задолжителните прегледи кои секоја жена мора да ги направи, 
Како естрогенот влијае на женските емоции, 
За замрзнувањето на јајце клетките, 
Карциномот на грло на матка,  
Доењето близнаци 
• фибростичните промени на градите…

Покрај ова Ве советуваме и за тоа колку часа сон ви е потребен и што треба да јадете оваа пролет. Своето искуство во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ со вас го споделуваат и нашите пациенти. Уживајте!

 

{backbutton}