fbpx

Kардиолошки пакети со промотивни цени

19.08.2016

Kардиолошки пакети со промотивни цени

 

По повод месецот на срцето, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ подготви пакети за кардиолошки услуги со промотивни цени. За закажување на термин, јавете се во Контакт центарот на болницата на 02/ 30 99 500.  Целосна информација за содржината на пакетите и нивната цена можете да најдете на следниот линк.