fbpx

Д-р Владимир Чадиковски надворешен соработник во „Аџибадем Систина“

18.07.2017

Dr Vladimir Cadikovski

Ве известуваме дека д-р Владимир Чадиковски стана дел од тимот во „Аџибадем Систина“ како надворешен соработник. Д-р Чадиковски е специјалист по детска хирургија и доктор на медицински науки. Своето професионално искуство во областа на неонатална детска кардиохирургија го усовршувал во престижни универзитетски медицински центри низ светот.