fbpx

Д-р Снежана Палчевска дел од тимот на Клиничка болница „Аџибадем Систина“

03.09.2015

Д-р Снежана Палчевска дел од тимот на Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири својот стручен тим со еминентната и искусна докторка, д-р Снежана Палчевска, специјалист по педијатрија, неонатологија и интензивна нега.

Поле на интерес на д-р Палчевска се критично болни новороденчиња и млади доенчиња, нутритивниот статус кај децата и превенција од рана дебелина.

Нашиот професионален тим кој е составен од најдобрите специјалисти, признати во својата професионална работа, секогаш се отворени за соработка и 24 часа се подготвени да одговорат на секој предизвик.

Доколку сакате да закажете преглед или стручна консултација јавете се во нашиот Контакт центар на 02 / 30 99 500.