fbpx

Д-р Корнелија Трајкова и д-р Даниела Јованова дел од тимот на „Аџибадем Систина“

02.09.2015

Д-р Корнелија Трајкова и д-р Даниела Јованова дел од тимот на „Аџибадем Систина“

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири својот стручен тим со еминентните и искусни доктори, д-р Корнелија Трајкова и д-р Даниела Јованова специјалисти по гинекологија и акушерство.

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ и во иднина ќе продолжи да го нуди најдоброто на своите пациенти во сите медицински специјалности.

Нашиот професионален тим составени од најдобрите специјалисти, признати во својата професионална работа, секогаш отворени за соработка и 24 часа подготвени да одговорат на секој предизвик.

Доколку сакате да закажете преглед или стручна консултација јавете се во нашиот Контакт центар на 02 / 30 99 500.