fbpx

Д-р Лилјана Хаџи-Пецова и д-р Борислав Гогушевски дел од тимот на „Аџибадем Систина“

21.04.2015

Д-р Лилјана Хаџи-Пецова и д-р Борислав Гогушевски дел од тимот на „Аџибадем Систина“

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири својот стручен тим со еминентните и искусни доктори, д-р Лилјана Хаџи-Пецова, специјалист интернист-хематолог, и примариус д-р Борислав Гогушевски, оториноларинголог.

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ и во иднина ќе продолжи да го нуди најдоброто на своите пациенти во сите медицински специјалности. Нашиот професионален тим составени од најдобрите специјалисти, признати во својата професионална работа, секогаш отворени за соработка и 24 часа подготвени да одговорат на секој предизвик.

Доколку сакате да закажете преглед или стручна консултација јавете се во нашиот Контакт центар на 02 / 30 99 500.