fbpx

Бесплатен преглед на бенки

11.05.2016

Бесплатен преглед на бенки

Клиничката болница „Аџибадем Систина“, по повод месецот на меланома, на 14.05.2016 (сабота) ќе организира бесплатен преглед на бенки. Прегледите ќе се изведуваат на најсовремениот дерматоскоп Mоle Max HD, со кој се овозможува прецизен скрининг и рана дијагноза на карцином на кожа. Сите заинтересирани граѓани бесплатниот преглед на Одделот за дерматологија можат да го закажат на 02/ 30 99 500.