fbpx

Излезе најновиот број на Аџибадем Систина ПЛУС

04.05.2015

Излезе најновиот број на Аџибадем Систина ПЛУС

Со задоволство ви го претставуваме 17. број на магазинот Аџибадем Систина ПЛУС. Специјално за вас подготвивме најразлични теми за здравјето на целото семејство. Покрај стандардните текстови, може да прочитате и инспиративни сведоштва на пациентите кои ни го доверија здравјето. Читајте и уживајте.