fbpx

Безгрижно детство во секој миг – Педијатрија

17.03.2015

Безгрижно детство во секој миг – Педијатрија

VestiPedijatriski-centarOдделот за педијатрија во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ е составен од поликлиника, дневна болница, стационар и ургентен центар. Сите делови од Одделот за педијатрија се специјално уредени и дизајнирани, со што се трудиме нашите најмали пациенти да не се чувствуваат дека се во болница, а со тоа да го елиминираме стравот од посета на доктор. 

 

Прочитајте повеќе…