fbpx

ТЕСТИРАЊА ЗА КОВИД-19 И ВО ТЕКОТ НА ПРАЗНИЦИТЕ: РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ

30.12.2020

AS TestiranjeZaPraznici Final Post

Во текот на претстојните празници Клиничката болница „Аџибадем Систина“ ќе продолжи со тестирањата за присуство на коронавирусот.

Во празничните неработни денови ќе се вршат тестирања и тоа на 31 декември, четврток, од 8 до 15 часот, како и на 1 јануари 2021 година од 10 до 15 часот.

Исто така, на 6 и 7 јануари работното време е во тој термин, односно од  10 до 15 часот.

И во тие денови резултатите ќе бидат издадени како и вообичаено, до крајот на денот.