fbpx

ZBRITJE SHTESË PËR PCR TEST PËR PACIENTËT TANË

11.11.2020

AS

Spitali klinik “Acibadem Sistina” gëzon besim tek pacientët e tij dhe përveç kujdesit për shëndetin e pacientëve ofron edhe përfitime shtesë për të gjithë personat që shfrytëzojnë shërbimet e ndryshime të spitalit.

Në kushtet e rritjes së numrit të të infektuarve me koronavriusin, në drejtim të uljes së klasterave të njohura të përhapjes së Covid-19 dhe rasteve asimptomatike rritet edhe nevoja për testim më masiv për detektimin e virusit.

Për pacientët e tij, Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mundësoi zbritje shtesë për kryerjen e PCR testit për detektimin e Sars-Cov-2.

Pacientët që kanë kryer ndonjë shërbim shëndetësor në spital- ambulatorë ose hospitalizim në vlerë mbi 3.000 denarë do të fitojnë zbritje për çmim më të ulët për testim. Ata  do ta paguajnë testin më çmim nga 2.500 denarë, çmimi më konkurrues momentalisht.

Çdo llogari fiskale në vlerë mbi 3.000 denarë do të evidentohet dhe  do të marrin vërtetim. Pacientët duhet ta dorëzojnë vërtetimin në ditën e testimit por jo më së voni nga muaji i kryerjes së shërbimit.