fbpx

TË PUNËSUARIT NË “ACIBADEM SISTINA” DHURUAN 191 NJËSI GJAK

19.02.2020

krvodaritelska naslovna

Më 13 dhe 14 shkurt Spitali Klinik “Acibadem Sistina” në bashkëpunim me organizatën e Kryqit të Kuq – Karposh dhe Institutin e Mjekësisë Transfuziologjike realizuan një aksion të suksesshëm të dhurimit të gjakut. Gjatë aksionit dyditor u dhuruan 191 njësi gjak.

Ky është aksioni më i madh që deri tani është realizuar në spitalin tone. Në aksionin morën pjesë rreth 200 punonjësve që dëshmojnë humanitetin dhe dëshirën të shpëtohet një jetë.

Spitali “Acibadem Sistina” edhe në ardhmen do të vazhdojë të jetë  komani përgjegjëse shoqërore që do të marrë pjesë në disa aksione dhe ngjarje humanitare. Viti i kaluar spitali mori mirënjohje nga Kryqi i kuq i Qytetit të Shkupit si rezultat i kontributit të madhe në organizimin e aksioneve për dhurim të gjakut dhe dhurimin e gjakut.