fbpx

QEVERIA E REPUBLIKËS SË SERBISË DHUROI 100 VAKSINA PËR COVID-19 PËR MJEKËT DHE STAFIN MJEKËSOR TË SPITALIT KLINIK “ACIBADEM SISTINA”

06.04.2021

Qeveria e Republikës së Serbisë dhuroi 100 vaksina për Covid-19 për mjekët dhe stafin mjekësor të Spitalit Klinik “Acibadem Sistina”

Stafi mjekësor i “Acibadem Sistina” tanimë një vit është në radhët e para të luftës me Covid-19, ata ishin përfshirë drejtpërdrejt në punën e pacientëve me covid, kanë punuar të paimunizuar dhe si të gjithë punonjësit tjerë shëndetësor janë më të ekspozuar ndaj virusit. Para një kohe SK “Acibadem Sistina” filloi procedurën për imunizimin e stafit mjekësor përmes Ministrisë së Shëndetësisë së Maqedonisë, i cili zhvillohet nëpër etapa. Në këtë periudhë sfiduese në të cilën gjendemi, shprehim falënderimin tonë ndaj Republiksë së Serbisë për dhurimin e vaksinave me të cilat do të imunizohet një pjesë të mjekëve dhe stafit mjekësor që është me rëndësi të madhe për Spitalin Klinik “Acibadem Sistina”.