fbpx

Punonjësit në “Acibadem Sistina” dhuruan 160 njësi gjak

14.10.2017

Mbi 160 punonjës morën pjesë në aksionin e dhurimit të gjakut në spitalin klinik “Acibadem Sistina”, organizuar në bashkëpunim me organizatën e “Kryqit të kuq” në Karposh dhe me “Institutin e Mjekësisë së Trnasfuzionit”. Ky aksion u mbajt në amfiteatrin e spitalit ku punonjësit, nëpërmjet dhurimit të gjakut, edhe një herë demostruan humanitetin dhe solidaritetin e tyre.

Jemi krenarë që ky është aksioni më i madh i dhurimit të gjakut, aksion në të cilin u dhuruan 160 njësi gjak.

[widgetkit id=82]