fbpx

Prof. Dr. Aleksandar Nikoliq pjesëmarrës në kongresin ndërkombëtar në Athinë

27.06.2018

Kreu i Departamentit të kardiokirurgjisë, Prof. Dr. Aleksandar Nikoliq do të jetë pjesë e kongresit ndërkombëtar me titull “Kryqëzimet e Athinës”, që do të mbahet në Athinë nga data 8-10 nëntor.

Ky kongres i rëndësishëm ndërkombëtar do të sjellë në një vend  së bashku pionierët e kirurgjisë minimalisht invazive kardiotorakale, anëtarët e International Society for Minimally Invasive Cardiothoracic Surgery (ISMICS).

Prof. Nikoliq është i ftuar në pjesëmarrjen e tij si moderator i “Sesionit të Urës Euro-aziatike – prezantime përmbledhëse”, që do të mbahen më 8 nëntor, nga ora 9 deri në orën 11:00.

Kongresi “Kryqëzimet e Athinës” është një iniciativë e Shoqatës Helene së torakalëve, kardiakëve dhe kirugëve vaskular (HSTCS).

Bashkangjitur do të gjeni programin e kongresit.

Athens-crossroad-PRELIMINARY-PROGRAM_070618.pdf