fbpx

NJOFTIM PËR ORARIN E PUNËS

29.12.2022

Të nderuar pacientë, Ju njoftojmë për orarin e punës të Spitalit klinik “Acibadem Sistina” për ditët në vijim:

E premte 30.12.2022 – 8:00 -17:00

E shtunë 31.12.2022 – 8:00- 16:00

E diel 01.01.2023 – 8:00- 16:00

E hënë 02.01.2023 – 8:00- 20:00 me ekipe kujdestare.

Pas përfundimit të orarit të punës, pacientët do të pranohen në Qendrën emergjente për të rritur dhe për fëmijë e cila punon 24 orë në ditë.