fbpx

Njoftim

24.04.2020

AcibademSistina

Të nderuar pacientë,

Në përputhje me masat e reja që kanë të bëjnë me kufizimin e lëvizjes së qytetarëve në tërë territorin, ju njoftojmë se poliklinikat në Spitalin Klinik “Acibadem Sistina” punon nga e hëna deri të premten nga ora 08:00 deri në orën 16:30.

Për të hyrë në spital përdoret vetëm hyrja A që është e hapur nga e hëna deri të premten nga ora 07:45 deri në orën 18:00.

Njëkohësisht, ju njoftojmë se Qendra emergjente për fëmijët dhe për të rritur punon pa ndërprerë 24 orë çdo ditë në javë.

Terminët caktohen përmes numrit të Qendrës së kontakteve 02/30 99 500.

Mbetni të shëndoshë, ne kujdesemi për ju.