fbpx

NJË DHURATË PËR FOSHNJAT E LINDURA NË DITËN E KRISHTLINDJEVE- LULET E PAQES, LUMTURISË DHE DASHURISË

10.01.2022

Piktori dhe humanisti i njohur Zhivko Popovski- Cvetin, i cili pothuajse të gjithë punën e tij ia ka kushtuar luleve dhe misionit të tij të paqes, sot gëzoi nënat e reja në maternitetin në “Acibadem Sistina” që kanë lindur gjatë festës së Krishtlindjeve.

Lulet e paqes, dashurisë dhe lumturisë, siç i quan piktori Cvetin janë pikturuar për të gjitha foshnjat në Departamentin e Kujdesit neonatal. Ky është viti i dytë që piktori Cvetin viziton Spitalin klinik “Acibadem Sistina” gjatë festave të Krishtlindjeve.

Ky akt është pjesë e aksionit të madh me të cilin piktori dhe humanisti zbukuron Festën e Krishtlindjeve të gjitha nënave në spitalet në të gjithë vendin