fbpx

MIRËNJOHJE NGA QEVERIA PËR MJEKËT NGA SPITALI “ACIBADEM SISTINA” PËR TRANSPLANTIMIN E PARË TË SUKSESSHËM TË ZEMRËS NË VEND

02.07.2020

blagodarnica

Qeveria u nda mirënjohje për mjekët që kryen transplantimin e parë të zemrës në vend. Përmes këtij gjesti, shpreh mirënjohjen e tij të sinqertë për këtë hap historik.

“I keni bashkuar kapacitetet, njohuritë, përvojën dhe ekspertizën për të kryer një ndërhyrje që paraqet një kurorë në kardiologjinë dhe mjekësinë në përgjithësi”, thuhet në mirënjohjen.

Prof. Dr. Aleksandar Nikoliq, mjek kardiokirurg dhe Dr. Dimçe Sllaveski, mjek anesteziolog, ishin mjekët nga Spitali Klinik “Acibadem Sistina” që morën pjesë në transplantimin e zemrës.

Për ne është nder i veçantë që falë përvojës dhe ekspertizës së Prof. Dr. Nikoliq dhe Dr. Sllaveski, Spitali Klinik “Acibadem Sistina” mori pjesë në këtë mision human.