fbpx

Mëngjesi magjik në Vitin e Ri

01.01.2022

Magjia festive këtë mëngjes në Departamentin e Neonatologjisë dhe Kujdesit Intensiv në “Acibadem Sistina”. Foshnjat e veshura si dhurata për Vitin e Ri kanë ngrohur zemrat e nënave të cilat pa durim kanë pritur për t’i marrë në krah dhuratat më të bukura. Duke plotësuar këtë pamje magjike në departamentin infermieret ishin veshur në rrobat e Vitit të Ri. Engjëllit e vegjël dhanë imazhin e pazakonshëm në departamentin tonë duke shënuar fillimin e shkëlqyeshëm të Vitit të Ri. Gëzohemi që me gjestin tonë befasuam të gjithë dhe filluam Vitin e Ri në mënyrë simbolike.